FC Barcelona vs Getafe SØN, 10 FEB 2013, 12:00

  • Kategori

Info

FC Barcelona vs Getafe Spilles: SØN, 10 FEB 2013, 12:00, Camp Nou

Husk venligst:
* Den endelige kampdato og tidspunkt fastlægges 5-10 dag før kampweekenden!
* HUSK! Hos os får I ALDRIG isoleret single pladser. Læs mere om vores Ingen Single Plads Garanti HER!.
* Billetterne skal du hente hos vores agent i det centrale Barcelona, FØR du tager til fodboldkampen. Adresse, åbningstider m.m. står på den bestillingsbekræftelse vi sender til dig pr. e-mail, og kan også findes under vores 'KONTAKT I BARCELONA' ved at klikke på KONTAKT. OBS. Der er forskellige åbningstider til FC Barcelona og RCD Espanyol.
* Du sidder altid blandt hjemmeholdets tilskuere.

Læs mere her, så er du godt klædt på inden du færdiggøre din bestilling.


Nedenfor kan du få se mere om de pladser og kategorier du kan bestille til din fodboldkamp.

Fra 322 kr

Kategori

CATEGORY VIP PLAYERS ZONE: I VIP Players Zone Category er der adgang til Directors Lounge hvor der serveres drinks før og efter kampen samt kanapeer.
CATEGORY VIP BALCONY Long Side & Short Side: I VIP Balcony Category er der adgang til Berlin Lounge hvor der serveres drinks før og efter kampen samt kanapeer.
NB: Bestiller du VIP Players Zone eller VIP Balcony billetter er der dress code, dvs. du må IKKE møde op i jeans, shorts, FC Barcelona trøjer, gummisko etc. Pænt tøj er påkrævet!
CATEGORY 1 og 2 : Langsidebilletter
CATEGORY 3 : For Category 3, gælder, at visse pladser kan være meget langt nede på tribunen og tæt på banen bag målet. Disse pladser kan have generet/begrænset udsyn til banen pga. målet, hegn eller kameraer.
CATEGORY 4 og 5 : For Category 4 og 5 gælder, at nogle af pladserne kan være med begrænset udsyn til banen, samt at de fleste pladser er placeret højt oppe på Camp Nou. Nogle gange er Category 4 og 5 billetter placeret langt nede på tribunen og tæt på banen bag målet. Disse pladser kan have generet/begrænset udsyn til banen pga. målet, hegn eller kameraer.

SIGHTSEEING Camp Nou and Museum Tour :
Category Camp Nou og Museum tour er en separat entré billet til den meget populære rundtur på Camp Nou. Turen foregår på egen hånd med guide via head set på engelsk, og du vil bl.a. opleve udeholdets omklædningsrum, spillergangen, presserummet, tribunerne og komme helt tæt på græsset og bænkene, så du næste kan røre dem. Der er masser af gode foto muligheder på denne tour. Turen afsluttes i Barcelona museet hvor I bl.a. kan se alle de trofæer, som klubben har vundet gennem årene. Herefter kan I gå direkte over i FC Barcelonas officielle Megastore, med mulighed for at købe ALLE mulige souvenirs, tørklæder og trøjer med dit eget navn påtrykt eller din ynglings spillers!
Billetten gælder for valgfri dag og tidspunkt, og hentes samtidig med din fodboldbillet. Dermed springer du den ofte lange kø til billetkontoret over, og går direkte i gang med rundturen når du kommer til Camp Nou. NB: Rundturen er ikke inkluderet i fodboldbilletten
Tider for rundturen:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.30
Søndag, helligdage og kampdage kl. 10.00 - 13.00
Lukket 25/12, 1/1 og 6/1.

Arena info. Camp Nou. BarcelonaFootball.dk

Arena info.
Camp Nou

Arenaoversigt, Camp Nou Arenaoversigt Arenaoversigt Camp Nou

Kapacitet
98.000

Adresse
Camp Nou, Avinguda Aristides
Maillol, Barcelona
Kort, Camp Nou Kort

Kort, Camp Nou

Metro
Les Corts, Collblanc

Buslinjer
7, 15, 43, 67, 68, 74, 75, L12, L50, L60

 
Varekurv