Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Arenainfo.

Camp Nou

Camp Nou

Camp Nou

Lignende kategorier

FC Barcelona vs. Atletico Madrid

lør, 22 apr 2023 – søn, 23 apr 2023, Camp Nou.

5.0 (1)
Fra 1.267 kr
  • Info
  • Kategori
Husk venligst:
* Den endelige kampdato og tidspunkt fastlægges 5-10 dag før kampweekenden!
* Bestiller du et lige antal billetter: Du vil som udgangspunkt få tildelt pladser ved siden af hinanden, bag ved hinanden, eller diagonalt samt på samme række eller i samme blok. Nogle gange kan tildeling være anderledes, se venligst denne illustration HER.
* Bestiller du et ulige antal billetter: Du vil som udgangspunkt få tildelt pladser ved siden af hinanden, bag ved hinanden, eller diagonalt samt på samme række eller i samme blok. Nogle gange er der større udfordringer ved tildeling af et ulige antal billetter, og derfor kan placering være mere spredt. Vi vil altid prøve at tildele pladser som vist HER men enkelte gange kan den ulige plads blive en single plads, placeret noget væk fra de andre.
* Billetterne skal du hente hos vores agent i det centrale Barcelona, FØR du tager til fodboldkampen. Adresse, åbningstider m.m. står på den bestillingsbekræftelse vi sender til dig pr. e-mail, og kan også findes under vores 'KONTAKT I BARCELONA' ved at klikke på KONTAKT. OBS. Der er forskellige åbningstider til FC Barcelona og RCD Espanyol.
* Du sidder altid blandt hjemmeholdets tilskuere.

Læs mere her, så er du godt klædt på inden du færdiggøre din bestilling.


Nedenfor kan du få se mere om de pladser og kategorier du kan bestille til din fodboldkamp.

VIP BALCONY SHORT SIDE + LONG SIDE:  
Køber du VIP billetter får du adgang til Berlin loungen på Camp Nou, hvor der serveres drikkevarer og canapéser før og efter kampen. Venligst bemærk at det ikke er tilladt at have shorts eller sandaler på i Berlin loungen, samt fodboldtrøjer(inkl. FC Barcelona) og fodboldtørklæder heller ikke er tilladt i Berlin loungen.

VIP Players Zone:
Køber du VIP billetter, får du adgang til VIP loungen kaldet Avantllotja d’Honor på Camp Nou, hvor der serveres drikkevarer og canapéser 1½ time før kampen. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at have shorts eller sandaler, samt fodboldtrøjer (inkl. FC Barcelona) og fodboldtørklæder på i Avantllotja d’Honor loungen.

CATEGORY 1 PREMIUM:  
"Tribune", 1., 2. 3. og 4. niveau & "Lateral", 1. 2. og 3. niveau
CATEGORY 1:
"Tribune", 1., 2. 3. og 4. niveau i siderne 
"Lateral", 1. 2. og 3. niveau i siderne
CATEGORY 2:
"Lateral", 4. og 5. niveau
CATEGORY 3:
Bag målet, 1. 2. og 3. niveau
CATEGORY 4*:
Bag målet, 4. niveau(nedre)
CATEGORY 5*:
Bag målet, 5. niveau(oppe)

*For Category 4 og 5 gælder, at nogle af pladserne kan være med begrænset udsyn til banen, samt at nogle af pladser er placeret højt oppe på Camp Nou

SIGHTSEEING Camp Nou and Museum Tour:
Category Camp Nou og Museum tour er en separat entré billet til den meget populære rundtur på Camp Nou. Turen foregår på egen hånd med guide via head set på engelsk, og du vil bl.a. opleve udeholdets omklædningsrum, spillergangen, presserummet, tribunerne og komme helt tæt på græsset og bænkene, så du næste kan røre dem. Der er masser af gode foto muligheder på denne tour. Turen afsluttes i Barcelona museet hvor I bl.a. kan se alle de trofæer, som klubben har vundet gennem årene. Herefter kan I gå direkte over i FC Barcelonas officielle Megastore, med mulighed for at købe ALLE mulige souvenirs, tørklæder og trøjer med dit eget navn påtrykt eller din ynglings spillers!
Billetten gælder for valgfri dag og tidspunkt, og hentes samtidig med din fodboldbillet. Dermed springer du den ofte lange kø til billetkontoret over, og går direkte i gang med rundturen når du kommer til Camp Nou. NB: Rundturen er ikke inkluderet i fodboldbilletten
Tider for rundturen:
Mandag til lørdag kl. 10.00 - 17.30
Søndag, helligdage og kampdage kl. 10.00 - 13.00
Lukket 25/12, 1/1 og 6/1.

Bestil nu

Fantastisk: 5.0 – 1 Anmeldelser

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Arena info.

Vejviser

Camp Nou

Adresse
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.