Om BarcelonaFootball.dk

BarcelonaFootball.dk er en hjemmeside, hvis erklærede formål er, at skaffe almindelige danskere adgang til information samt fodboldbilletter i Barcelona på en nem, smart og sikker måde.

Lidt om FC Barcelona

FC Barcelona blev stiftet i 1899, og initiativtageren var selvfølgelig koryfæet Joan Gamper. Hvert år mindes man Joan Gamper, ved at afholde Joan Gamper turneringen, som en optakt til sæsonen. Vi har selvfølgelig billetter til denne turnering. FC Barcelona spiller på det berømte stadion Camp Nou der blev indviet i 1957, som en afløser for det gamle stadion. På et tidspunkt var der plads til over 100.000 tilskuere, men pga. regler fra FIFA er der nu plads til ca. 95.000. FC Barcelona har vundet et hav af titler, bl.a. Champions League 2 gange, Det Spanske Mesterskab 18 gange og den Spanske Pokaltitel 24 gange. FC Barcelona er altid garant for underholdning, nogle af verdens bedste spillere og deres spillestil bliver altid nævnt som noget at det ypperste man kan se og spille. Vi vover påstanden, at hvis man kun kan se én fodboldkamp i sit liv, så bør man vælger at se den på Camp Nou. Det er en kæmpe oplevelse for alle, så simpelt er det!

Lidt om RCD Espanyol

RCD Espanyol bliver af mange betragtet som den ’lille’ klub i Barcelona, og rigtigt er det, at de ikke er så berømte som FC Barcelona. Dermed ikke sagt, at det ikke er topunderholdning at se Espanyol, hvis man er i Barcelona. Klubben blev stiftet i 1900 af Angel Rodriguez. Klubben har vundet 4 titler, og har været i UEFA Cup finalen 2 gange, sidst i 2007. Klubben spiller på det Olympiske Stadion i Barcelona. I løbet af 2009 vil klubbens helt nye stadion; Cornellá stå klart, og man regner med at RCD Espanyol flytter ind i løbet af april 2009.

Om BarcelonaFootball.dk

 

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail
Varekurv